12:00 AM00:00

Grilldag i Punsvika

Søndag 20.august kl 12.00 arrangerer Narvik Misjonskirke grilldag i Punsvika utenfor Ballangen. Dette er årets første arrangement for det nye kirkeåret og en flott anledning til bli kjent med menigheten hvis du er ny i byen! Det blir grilling, lek, volleyball, hopping i høyet, trivelig fellesskap og kanskje et bad på den fine stranda i Punsvika.

Alle tar med egen grillmat, griller ordner vi med.

Til alle som har ledig plass i bilen sin: Kjør innom Misjonskirka kl.11:00 og se om det er noen som trenger skyss! :)

Har du spørsmål? Ta kontakt med Kalle på 930 52 147.

Veibeskrivelse: https://goo.gl/x29QCJ

10:00 AM10:00

Dugnad

Velkommen på dugnad!

-Førstkommende lørdag den 22.april bretter vi opp ermene og tar med oss litt ekstra utstyr til vasking, maling og hagearbeid til årets dugnad.

Vi starter kl 10.00 og holder på til 15.00. Felles kaffe/lunsj-pause kl 12.00 :)

Vi tar i mot all hjelp vi kan få, så om du kun kan avse et par timer eller hele dagen er det supert! Om du ikke kan møte på lørdag, så finnes det en liste med gjøremål som skal gjennomføres. Ta kontakt med leder for huskomiteen Daniel Lindberg (41544009) hvis du ønsker denne.

to Oct 9

Besøk av Håkon Fagervik 7.-9.oktober

Håkon Fagervik er evangelist og bønneleder, og en god venn av Misjonskirka i Narvik. Han er grunnlegger av Nordic Harvest Mission i Levanger. Han har brukt mye av sin tid i Øst-Europa de senere årene og brenner for å bringe evangeliet til folket i øst. Håkon vil holde seminarer I Misjonskirka denne helgen, be for folk med ulike behov og tale i søndagens gudstjeneste. Program vil bli lagt ut på Facebook.

Håkon Fagervik under Bønn i Narvik.

11:00 AM11:00

Misjonskirka 50 år!

Kirkebygget vårt har 50-årsjubileum i år, men menigheten er hele 116 år. På slutten av 1800-tallet var det travel anleggsvirksomhet i Victoriahavn, og folk flyttet til stedet for å søke arbeid og starte forretning. Flere av dem som kom flyttende var troende mennesker, og noen kom fra Det Norske Misjonsforbunds menigheter i Tromsø, Kabelvåg, Bodø og Helgeland. Til å begynne med samlet de seg i private hjem til oppbyggelige møter, samt at de hadde friluftsmøter.

En gang i juni 1898 var noen samlet i vognmann K. Larsens brakke på Frydenlund, og det var da tanken på å bygge et misjonshus i byen kom opp. De begynte derfor straks å samle inn midler. En av de som var med var kjøpmann Lars Kolfaath, og ved innsamlingen gav han 200 kr, som den gangen var en stor sum. Arbeidet med tomten startet, og Misjonshuset stod ferdig den 11.april i 1900 som det første Gudshus i Narvik. Tanken på å danne menighet var i denne perioden blitt mer og mer levende, og den 19.mars i 1900 ble menigheten stiftet. I 1965 ble det gamle Misjonshuset revet, og 2.oktober 1966 ble den nye Misjonskirken innviet. Misjonskirken var en pengegave fra Amerika gitt avutflytterne Anna Arentzen Andersen, Einar Arentzen og Arnt Arentzen. De ville hedre sin mor: Karoline Sofie Arntzen. Hun var en stillfaren kvinne som fylte sin plass i menighetens virke. Fremfor alt var fru Arntzen en bønnens kvinne- og hun døde på landets offisielle bededag. Kirkens arkitekt var givernes nevø, Narvikmannen Simon Arntzen.

Mange minner er knyttet til Misjonskirka eller ”Frimisjonen” som den også ble kalt tidligere, som opp gjennom årene har drevet et utstrakt arbeid blant barn, ungdom og voksne.

Søndag 2.oktober blir det ”bursdagsfeiring” på kirkekaffen med en liten markering av kirkebygningas 50-årsjubileum. Vi vil invitere deg spesielt som har gått i barne- og ungdomsarbeid i Misjonskirka, står som medlem eller på annen måte har et forhold til arbeidet.

Velkommen!

11:00 AM11:00

Damelunsj i Narvik Misjonskirke

Solveig Tufte Johansen  Foto: Morten Bjerk

Solveig Tufte Johansen

Foto: Morten Bjerk

Lørdag 17.september blir det lunsj for damer i alle aldre i Misjonskirka kl 11.00. Det blir god mat, fin musikk, trivelige damer og ikke minst foredrag med Solveig Tufte Johansen.
Hun er gift med Asbjørn og mor til to, deriblant komikeren Bård Tufte Johansen. Solveig har vært lærer ved sykepleierhøyskolen i Telemark, pastor i Skien Misjonskirke og institusjonsprest ved Borgstadklinikken. Solveig er en ettertraktet forkynner, godt likt av ung og gammel for sitt direkte språk, relevante og dypsindige betraktninger.

På damelunsjen vil hun snakke rundt temaet ”Underveis”

100 kr (kort eller kontant)
Arrangører er Misjonskirka, DNK Ankenes og Frelsesarmeen
Påfølgende søndag 18.september blir det felles gudstjeneste i Misjonskirka der Solveig Tufte Johansen taler.

12:00 AM00:00

Friluftsdag i Punsvika

Søndag 28.august kl 12.00 arrangerer Misjonskirka friluftsdag i Punsvika utenfor Ballangen. Det blir grilling, lek, volleyball, hopping i høyet, trivelig fellesskap og kanskje et bad på den fine stranda i Punsvika. Alle tar med egen grillmat, griller ordner vi med. Trenger du skyss ta kontakt med Karl Inge Punsvik 93052147.