Back to All Events

Babysang i Narvik Misjonskirke (Våren 2019)

babies-playing-instruments.jpg

På utvalgte onsdager fra februar til april arrangeres det babysang i Narvik Misjonskirke. Babysang er et tilbud for barn i alderen 0-18 måneder sammen med mamma eller pappa. Sang, bevegelse, rim og regler styrker kontakten mellom foreldre og barn og stimulerer barnets musikalske utvikling.

Babysang er et sosialt treff der vi synger med den stemmen vi har. VI ønsker også å legge til rette for at dere som foreldre kan treffes og barna kan leke. Etter sangstunden serverer vi kaffe/te og en enkel lunsj. Det koster 35 kr per gang, og betales kontant eller med vipps.

Program:

11.00: Babysangen starter

11.30-12.30: Lunsj og lek

Du kan starte opp når som helst i løpet av våren og komme de gangene det passer. Men husk å melde deg på i forkant av hver gang på facebooksiden for arrangementet. Det er plass til 20 stk hver gang, så når det er 20 påmeldte på arrangementet på Facebooksiden, så er det fullt. Hvis du blir forhindret i å komme er det viktig at du melder deg av arrangementet slik at andre kan få din plass.

Spørsmål kan rettes til Ingrid Lindberg enten på tlf/sms 91145128 eller på epost: ingrid@narvikmisjonskirke.no

Misjonskirka ligger i Dronningens gate 55, bruk hovedinngangen i gate 2. Det er god plass til barnevogner inne;)

Velkommen!

Datoene for babysang er: