Konfirmasjonsgudstjeneste søndag 13.mai 2018

Søndag 13.mai kl 11.00 er det konfirmasjon i Misjonskirka. I år har vi fire konfirmanter:

• Elias Johan Arntsen
  • Inga Jonette Kristoffersen
  • Jakob Aleksander Evensen
  • Nathan Mehari Tesfamichael
konfirmanter-2.jpg

I Misjonskirka er du velkommen som konfirmant uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. Konfirmasjonstiden er en viktig og flott periode av livet hvor du lærer mer om deg selv, dine medmennesker og Gud. I Narvik Misjonskirke følger vi konfirmasjonsopplegget "Tentro", som er et nasjonalt opplegg for frikirker i Norge. Konfirmasjon i Misjonskirka er åpent for alle, du trenger ikke å være døpt for å bli konfirmert her.

Årets konfirmanter har deltatt på Tentro-samlinger annenhver uke fra slutten av september. Samlingene har inneholdt både lek, moro og undervisning.

Konfirmantene har deltatt på noen gudstjenester i Misjonskirka i løpet av året, og på Tentroleir med konfirmanter fra Tromsø, Bodø og Fauske. Noen av konfirmantene har vært på London-tur med 70 andre konfirmanter fra Misjonskirken Norge.

Les mer om konfirmasjon i Narvik Misjonskirke her.