Høsten 2019 i Narvik Misjonskirke


August

Søndag 18.august kl 12.00 drar vi I gang høst-terminen med vaffelsteking og Arctic Race! Det blir treffpunkt I Misjonskirka kl 12.00 med varme vafler, kaffe og trivelige folk. Dette er en fin anledning til å bli kjent med Misjonskirka hvis du er ny I byen eller bare har lyst å stikke innom å ta en kaffe;) Velkommen!

LV-BARN_AlleSammen-mote_3lav.jpg

Søndag 25.august: ALLE SAMMEN-gudstjeneste kl 11.00. Alle Sammen er en kort gudstjeneste for alle aldre med sang og musikk, drama, film, tale og kreativ formidling. Kirkekaffe. Ta med en venn og kom :)


September

Søn 1.sept: Gudstjeneste kl 11.00 med ny taleserie: «Bevar ditt hjerte». Ingrid Lindberg taler over temaet» Å la det viktige være viktigst». Anne Elisabeth Evensen leder. Husbandet spiller. Nattverd. Søndagssprell med lek og aktiviteter for barna. Kirkekaffe.

 Fredag 6.sept-lørdag 8.sept: Mannsweekend på Porsøya utenfor Kjeldebotn. Påmelding til Tor Gunnar Evensen: 90961614

Solveig Tufte Johansen

Solveig Tufte Johansen

 Søn 8.sept: Gudstjeneste kl 11.00.  Hanna Persson taler over temaet «Å høre Guds stemme». Kristina Senning Andersen leder. Husbandet spiller.  Søndagssprell med lek og aktiviteter. Kirkekaffe.

Søn 15.sept
ALLE SAMMEN-gudstjeneste kl 11.00. Alle Sammen er en kort gudstjeneste for alle aldre med sang og musikk, drama, film, tale og kreativ formidling. Presentasjon av konfirmanter. Kirkekaffe. Ta med en venn og komJ

Ons 18.sept: Babysang i Narvik Misjonskirke.

Lørdag 21.sept: Damelunsj med Solveig Tufte Johansen kl 11.00-14.00
Se Facebook-event. 200 kr. Bindende påmelding til Ingrid Lindberg 91145128

 Søn 22.sept: Gudstjeneste kl 11.00. Solveig Tufte Johansen taler over temaet «Reservekraft». Christian Senning Andersen leder. Husbandet spiller. Søndagssprell med lek og aktiviteter. Kirkekaffe.

Ons 25.sept: Babysang i Narvik Misjonskirke.

Søn 29.sept:
Ikke gudstjeneste, Betweens-gruppe på ettermiddagen.

 

Oktober

Tors 3.okt: “Hjerterom”. Les mer om arrangementet her.

Søn 6.okt: Gudstjeneste kl 11.00 med ny taleserie «Kom og se». Christian Senning Andersen taler, Kristina Häger leder. Husbandet spiller. Nattverd. Søndagssprell med lek og aktiviteter for barna. Kirkekaffe.

Søn 13.okt: Gudstjeneste kl 11.00. Kristina Senning Andersen taler over temaet: «Gjestfrihet», Anne Elisabeth Evensen leder. Husbandet spiller. Søndagssprell. Kirkekaffe.

Ons 16.okt: Babysang i Narvik Misjonskirke.

Søn 20.okt: ALLE SAMMEN-gudstjeneste kl 11.00. Alle Sammen er en kort gudstjeneste for alle aldre med sang og musikk, drama, film, tale og kreativ formidling. Ta med en venn og kom :)

Ons 23.okt: Babysang i Narvik Misjonskirke.

Søn 27.okt:
Ikke gudstjeneste, Betweens-gruppe på ettermiddagen.

Ons 30.sept: Babysang i Narvik Misjonskirke.


November

Fredag 1.-lørdag 2.nov: Menighetsskolen. Program til nedlastning kan hentes her.

Søn 3.nov:
Ikke gudstjeneste

Ons 6.nov: Babysang i Narvik Misjonskirke.

Søn 10.nov: Gudstjeneste kl 11.00. Ingrid Lindberg taler, Senning Andersen leder. Husbandet spiller. Nattverd. Søndagssprell med lek og aktiviteter for barna. Kirkekaffe.

Ons 13.nov: Babysang i Narvik Misjonskirke.

Søn 17.nov: ALLE SAMMEN-gudstjeneste kl 11.00. Alle Sammen er en kort gudstjeneste for alle aldre med sang og musikk, drama, film, tale og kreativ formidling. Avslutning for høstens Babysang-gruppe. Kirkekaffe. Ta med en venn og kom :)

Søn 24.nov: Ikke gudstjeneste, Betweens-gruppe på ettermiddagen.Desember

Stjernedryss i adventstid, info kommer

Julaften: Gudstjeneste kl 15.00

Gudstjeneste:

De tre første søndagene i måneden kl 11.00 er det gudstjeneste i Misjonskirka. Da møtes mennesker i alle generasjoner og livssituasjoner for å gi Gud ære og for å få en bra start på den neste uka. Gudstjenesten varer ca. 1 time og et kvarter og faste innslag er sang og musikk, bønn og tale.

Barnekirke:

Parallelt med gudstjenesten er det egen barnekirke med kreativ Bibelformidling, sang, lek, hobbyaktivitet og pølser med brød: For barn fra 4-8 år er det Søndagssprell (under 4 år i følge med voksen) For barn fra 9-13 år er det Betweens.

Kirkekaffe:

Etter gudstjenesten er det kirkekaffe i underetasjen med nye og gamle venner!