Høsten 2018 i Narvik Misjonskirke

September

Søndag 2.september Gudstjeneste kl 11.00. Daniel Lindberg taler. Husbandet. Felles aktivitet for Søndagssprell og Betweens. Kirkekaffe.

Høstbilde.jpg

Søndag 9.september Gudstjeneste kl 11.00. Barnevelsignelse for Filip Simonsen Gjertsen. Ingrid Lindberg taler. Husbandet. Søndagssprell og Betweens. Ikke kirkekaffe.

Søndag 16.september Gudstjeneste kl 11.00. Katrine Tjomsland taler. Husbandet. Søndagssprell og Betweens. Kirkekaffe.
Bilde av Katrine Tjomsland: Katrine Tjomsland er 30 år og opprinnelig sørlending. Hun har vært ungdomspastor i Filadelfia Tromsø siden 2015.

Søndag 23.september Lovsangskveld kl 19.00 med husbandet, andakt/ord for kvelden ved Hans Ærø.

Søndag 30.september Ikke gudstjeneste.

Oktober

Søn 7.oktober Gudstjeneste kl 11.00. Per Persson taler. Husbandet. Felles aktivitet for Søndagssprell og Betweens. Kirkekaffe.

Søn 14.oktober Gudstjeneste kl 11.00. Kristina Senning taler. Husbandet. Søndagssprell og Betweens. Kirkekaffe.

Søn 21.okt: Gudstjeneste kl 11.00. Grete Jarlesdatter Vangstad taler. Husbandet. Søndagssprell og Betweens. Kirkekaffe.

Søn 28.okt : Ikke gudstjeneste

 

November

Søn 4.nov: Gudstjeneste kl 11.00. Frode Hansen taler. Husbandet. Felles aktivitet for Søndagssprell og Betweens. Kirkekaffe.
Besøk av Frode Hansen. Frode er pastor i Bykirka i Bodø. Han er gift med Anne Lise, og sammen har de sønnene Filip og Andreas. Frode taler på en engasjerende og livsnær måte om hverdagstro.

Søndag 11.nov: Gudstjeneste kl 11.00. Hanna Persson taler. Husbandet. Søndagssprell og Betweens. Kirkekaffe.

Søn 18.nov: Gudstjeneste kl 11.00. Pål Sverre Aasen taler. Husbandet. Søndagssprell og Betweens. Kirkekaffe.
Besøk av Pål Sverre Aasen. Pål Sverre er 32 år, gift med Astrid og er småbarns-pappa. Han har bodd 11 år i Nord-Norge, de siste 8 årene har han vært ungdomsleder og pastor i Lofoten. I høst har han og familien jobbet frivillig på en bibelskole på Bali.

Søn 25.nov: IKKE gudstjeneste.

 

Desember:

Søn 16.desember: Gudstjeneste kl.11:00 “Stjernedryss”. Luciatog, husband, solister, skuespill, appell, “dagens stjerneskudd”-gjester og innsamling til Narvik Krisesenter sitt arbeid.

Julaften: Familiegudstjeneste kl.15:00.


Gudstjeneste:

De tre første søndagene i måneden kl 11.00 er det gudstjeneste i Misjonskirka. Da møtes mennesker i alle generasjoner og livssituasjoner for å gi Gud ære og for å få en bra start på den neste uka. Gudstjenesten varer ca. 1 time og et kvarter og faste innslag er sang og musikk, bønn og tale.

Barnekirke:

Parallelt med gudstjenesten er det egen barnekirke med kreativ Bibelformidling, sang, lek, hobbyaktivitet og pølser med brød: For barn fra 4-8 år er det Søndagssprell (under 4 år i følge med voksen) For barn fra 9-13 år er det Betweens.

Kirkekaffe:

Etter gudstjenesten er det kirkekaffe i underetasjen med nye og gamle venner!